Facebook – Liggecykler i Danmark

Gear, check ... See MoreSee Less

"Liggecykelforeningen" sendt afsted i Randers Fjord løb ... See MoreSee Less

View on Facebook

Som tidligere skrevet her på siden, vilLiggecykelforeningens bestyrelse forsøge at arrangere et alternativ til DM i år, da der ikke er nogen, der har meldt sig som arrangør. En mulighed er Astral biking Fjordløbet i Randers, som vi tidligere, for nogle år siden har deltaget i. Fjordløbet afvikles søndag den 13. august.
Hvis der er interesse herfor, vil klubben arrangere overnatning lørdag-søndag, 12-13/8 på Randers citycamping samt som sædvane byde på Pizza lørdag aften 🙂

Af hensyn til Hyttereservation på campingpladsen, er vi nødt at vide, hvem, der er interesseret i at deltage. Meld gerne tilbage på denne side, på Facebooksiden "Liggecykler i Danmark" eller via mail til foreningen.

View on Facebook

Har en lille udfordring, jeg håber nogen har et bud på.
Har en Optima Baron, som jeg har ændret lidt på. Har fjernet et stag og flyttet et andet på baggaflen, så jeg nu har et 622 hjul istedet for 559. Ændringer i stag er for at sætte bremseklør på til 622 hjul. Spinergy har ikke skiver til Rev X hjul 😉 Se billeder...
Det har ændret lidt på køreegenskaberne. Men gjort den hurtigere. Jeg overvejer at sætte et 451 forhjul og forgaffel på istedet for 406. Mon det vil gøre den lidt hurtigere og gøre den mere stabil?
Jeg ville gerne skifte styret til et "Superman" styr men hvor købes et sådant?

View on Facebook

Jeg så en blå baccheta. I Humlebæk, på kongevejen. Mod Helsingør. Klokken 15.50. Nydelig cykel. Vil jeg sige. ... See MoreSee Less

View on Facebook

I weekenden fik jeg ryddet op og vasket af i en af cykel-stuerne, i den forbindelse kom bl.a. min Roulandt ud og blev luftet lidt i haven.

Det er endnu en af de cykler jeg gerne vil i gang med så den kan komme ud på vejene igen.

View on Facebook

Hvem her kører egentligt elcykel, med koblede batterier , evt : 3 x 12V-7aH......?? ... See MoreSee Less

View on Facebook

Fandt en gammel kærlighed frem. Den føste gang glemmer man aldrig. Hvilken model var jeres første? Min var m5 20/28. Var heldig at finde et schwalbe durano fordæk til hende. Str 451 har ellers altid været en dum størrelse at få racerdæk til. ... See MoreSee Less