Facebook – Liggecykler i Danmark

KtraK er et conversion set for snekørelse for 26" baghjul:
www.ktrak.es/indexeng.htm

View on Facebook

FYI: "Kom og hør om en cykeltur i det nord vestlige hjørne af Australien.
Næsten 7 uger tog det at cykle de 2.275 km fra Darwin til Broome, og derved udleve den drøm der har eksisteret i mit hoved siden jeg var 10 år gammel.
Jeg vil fortælle om min helt egen lomme filosofi, og hvad der får en mand på 43 år der er lykkeligt gift til at forlade sin kone og 2 børn på 12 og 16 år til fordel for ekstreme varmegrader, prøvelser på overlevelse, i selvskab med nogle af denne jords mest frygtede kryb.
Det har været et ualmindelig stort ønske, samtidig har jeg haft en kæmpe lyst til at gennemføre, noget der har fyldt så enormt meget, noget som man ikke rigtigt kan komme af med, eller forklare før det er prøvet..... for først der kan man sige at det har været det hele værd eller om det bare var en "fuser"!....."

Det er sikkert en almindelig cykel han brugte, men nogle af os drømmer jo om at tage en laaaaang cykel tur.

Tid: Onsdag den 7. marts 19:30
Sted: Cafe Globen, Turesensgade 2b, København.

Nyt fra Liggecykelforeningen: ... See MoreSee Less

View on Facebook

Er der nogen, der kan hjælpe med gode svar på denne henvendelse;
Kære Liggecykelforening.

Tak for Nyhedsbrevet!

Nu mens vi er her, vil jeg gerne spørge, om nogen af jer har erfaringer med at sætte batteri på en eksisterende liggecykel?
Jeg er nemlig flyttet til de sjællandske alper - og kunne godt bruge en hjælpemotor på de stejleste bakker herude.

Lige nu peger pilen på en krank-løsning, men hvilken....?

Tak 🙂

Inge

View on Facebook