Forårsweekend/generalforsamling 2013

liggecykel-79

Foreningens forårsweekend afholdes i år i København, i weekenden 6.-7. april.Vi har lånt beboerhuset på Haraldsgade 16A, 220 København N, hvor vi også var for et par år siden. Der er adgang fra lørdag formiddag.

Lørdag ved 13-tiden cykler vi derfra til Rådhuspladsen, hvor vi samler op og lader os beskue. Kl 14 er der afgang til en fælles cykeltur i København, hvor vi til sidst ender ved beboerhuset.

Kl 18 er foreningen vært ved et måltid. Husk tilmelding til formanden, Brian Scharling.

Kl 19 starter generalforsamlingen. Find dagsordenen i kalenderen.

Efter generalforsamlingen vil Halfdan Grimstad holde et lysbilled foredrag om en cykeltur, han og en kammerat foretog tværs over Canada.

Overnatning

Der er mulighed for at sove i lokalet – der er kun gulvpladser, så medbring alt det nødvendige.

Om søndagen er der afgang fra lokalet kl 10. Vi cykler en tur ad den første cykelsupersti i retning af Roskilde. Når vi når enden, kan de lokale cyklister vende om og køre hjem, og de andre kan fortsætte turen hjemad.

Tilmelding

Al deltagelse er gratis. Vi beder om tilmelding til fællesspisning aht planlægning – ring til Brian Scharling (5188 8363). Brian arrangerer også fælles (bil-)kørsel fra Jylland til weekenden. De der vil cykle derover opfordres til at koordinere; det er sjovere at følges ad.