Det årlige juletræf

Det årlige juletræf

Julen falder som bekendt den 24. december, men for nogle er starter gave udpakningen allerede en måned før. Sidste år pakkede jeg min nye velomobil ud, i år var det Torben, til det årlige juletræf.

Nu er  juletræffet, der afholdes hos velomobilcenter.dk, i samarbejde med liggecykelforeningen blevet afholdt  2 år i træk, med succes, så mon ikke det bliver en tilbagevende begivenhed.

Det var hyggeligt igen at møde “gamle” og nye liggecykelister,  at hilse på nogle af dem som der kun kendes fra forums og facebook i levende live.

Teknisk inspektion eller sabotage :-)

Teknisk inspektion eller sabotage 🙂

Dagen startede med at sparke til dæk, gad vide om der var nogle der sparkede for hårdt til Jespers dæk ( WAW), siden hjulet gik  løst på juleturen :-).

Der blev snakket teknik

Der blev snakket teknik

Der var dejligt julebag og kaffe, te i massevis.

Godt til ganen

Godt til ganen

Når sådan en flok at entusiaster mødes går tiden hurtigt, den løb lidt fra os. Jeg havde fået den ære at holde et fordrag om “Året der gik” i en time,  jeg havde stof nok til at udfylde flere timer, men som skrevet var tiden løbet stærkt så, en time blev qua tekniske startvanskeligheder reduceret fra 20 min.kun til 15 min., men det var måske meget godt, da de måske ikke forstod min Nordjyske dialekt 🙂

"Året der gik"

“Året der gik”

Det blev tid til at “sadle” eller hoppe i velokassen, til den årlige juletur, dog orienterede C.G. Rasmussen og Per Reippuert Kristensen, om Eurotour 2014 (Oslo-Berlin). Det gav så igen lidt forsinkelse, hvilket betød at den lange rute blev en del kortere end forventet, da ingen var interesseret i at komme for sent til julemaden på Ganløse Kro.

Holdet til den lange rute, klar til afgang

Holdet til den lange rute, klar til afgang

Hafdan havde lavet en dejlig rute, vejret var det bedste for årstiden, sol.

Det blev en hyggelig tur, det andet hold nåede til Frederiksborg Slot, hvor der blev taget et flot billed

Velomobiler og Liggecykel ved Frederiksborg Slot

Velomobiler og Liggecykel ved Frederiksborg Slot

Flot så det også ud, at der var samlet så mange velomobiler ved Ganløse Kro

"Opstaldning" ved Ganløse Kro

“Opstaldning” ved Ganløse Kro

Der blev gået til Julemaden, cykelture giver altid en sund appetit. Efter maden trillede vi så tilbage til velomobilcenter, hvor der alligevel var plads til en kage eller 2, en verdensnyhed skulle afsløres. André  havde en joker i ærmet, selvom vi nok havde på fornemmelsen, at det ikke var afsløringen af den nye Strada, men vi blev holdt på pinebænken lidt, da André fortalte om, hvad delaver på velomobilcenter. Der blev også debatteret deltagelse i cykelløb.

Verdensnyheden blev afsløret, det var et velomobildækken :-). Det sorte til venstre på billed nedenunder, det var sat op så man godt kunne få associationer til den nye Strada, hvis man har set de billeder der foreløbig findes af den på nettet.

Verdensnyheden, velomobildækken

Verdensnyheden, velomobildækken

Der blev sagt tak for idag, det var tid til at sige på gensyn.

Dagen efter skulle jeg køre hjem sammen med Torben på hans “jomfrutur”, men det er en helt anden historie :-).

Tak til Velomobilcenter og Liggecykelforeningen for et godt julearrangement.

Trackbacks

  1. […] Læs mere om selve arrangementet i mit indlæg på http://www.liggecykelforeningen.dk […]

  2. […] blev skiftet i forbindelse med Juletræffet, så det var efter 22.500 kilometer, der var stadig et par tusinde kilometer tilbage, men hvis den […]